Reformes integrals al Maresme

La nostra àrea de reformes compta amb un equip multidisciplinari de professionals amb una àmplia experiència en reformes per a espais diversos.

Reformes d'habitatges, oficines i locals comercials​

Mitjançant el treball conjunt del nostre equip reformem tot tipus d’espais com pisos, cases, oficines o locals comercials, tant si es tracta d’una reforma integral o bé una reforma parcial, com poden ser reformes de cuines o reformes de banys.

El nostre mètode

Oferim als nostres clients una atenció personalitzada i un servei de coordinació integral de tot el procés de l’obra.
Revaloritzem la seva propietat mitjançant l’ús de materials de qualitat, un disseny cuidat i un equip altament qualificat que tindrà cura fins al mínim detall.

Reunió inicial per conèixer les necessitats del client

Presentació de propostes (plànols 3D, elecció de materials, estils i acabats)

Pressupost definitiu
El client valida el pressupost abans de l'inici de l'obra

Execució de l’obra. Coordinació i seguiment  continu d’inici a fi

Atenció postvenda
Seguim oferint atenció al client després de la reforma

Comptem amb una experiència contrastada per oferir els millors serveis en reformes integrals. Treballem amb les millors marques del mercat sempre amb l’objectiu de satisfer les necessitats del client.

Només has de explicar-nos les teves necessitats i el nostre equip s’encarregarà de presentar-te la millor proposta per crear un espai còmode, funcional, lluminós i amb suficient capacitat d’emmagatzematge.

Per a la reforma del teu bany cuidem tots els detalls del projecte per crear un espai únic, buscant una distribució moderna i funcional. Deixa’t assessorar pel nostre equip d’interioristes.

Per a la reforma del teu bany cuidem tots els detalls del projecte per crear un espai únic, buscant una distribució moderna i funcional. Deixa’t assessorar pel nostre equip d’interioristes.

Realitzem reformes d’oficines i edificis corporatius. Ens ocupem del procés íntegre, des del disseny fins a l’execució final, passant per la distribució i divisió de l’espai i les diferents instal·lacions necessàries.

Sabem que el factor de disseny i identitat corporativa és determinant per a l’èxit d’un negoci. Per això ens encarreguem des del disseny i interiorisme, fins a l’execució de la reforma sempre cuidant fins al mínim detall.

El menjador és un dels espais més importants de la llar ja que és on passem la major part del temps. Per això posem espacial delicadesa per reformar aquests espais de la forma més confortable i funcional possibles.

El dormitori, per ser l’espai concebut especialment per al descans, és clau en qualsevol habitatge. És per aquest motiu que ha d’estar dissenyat per proporcionar tota la comoditat i el confort que necessitem.