Reformes Integrals i Interiorisme

Busquem la millor solució al teu projecte de reforma i interiorisme. Oferim una atenció personalitzada durant tot el procés cuidant fins l’últim detall.

Construcció

La nostra Àrea de Construcció està formada per un equip d’arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers i personal d’obra qualificat. Realitzem projectes d’Obra nova, Rehabilitació i Manteniment d’edificis.

Reformes

Comptem amb un equip multidisciplinar que treballa conjuntament per redissenyar espais diversos. Realitzem reformes d’habitatges, oficines i locals comercials. Reformes integrals o parcials, com reformes de banys i reformes de cuines. Oferim una atenció personalitzada i coordinació integral de tot el procés.

Interiorisme

L’interiorisme és una part fonamental per fer que la imatge que representa la teva llar / negoci estigui vinculada al teu filosofia i la teva manera de ser. Nosaltres podem ajudar-te a donar-li forma als teus projectes de la manera més original i personalitzada, perquè sempre puguis diferenciar-te.

Qui som

A Proarc seguim una dinàmica que reflecteix una imatge moderna, amb organització participativa, responsable i compromesa amb la millora contínua. El nostre model de treball col·laboratiu enfocat en la qualitat i el servei ens està permetent diferenciar-nos i posicionar-nos com una empresa de referència en el sector.

Oficina tècnica

A la nostra Àrea d’Oficina Tècnica donem servei a projectes d’arquitectura i enginyeria. Preparem la documentació per a projectes tècnics, disposem de personal especialitzat per al control d’obres. Realitzem llicències d’activitat i altres serveis tècnics especialitzats.

Ens encantaria crear els teus somnis
Contacta amb nosaltres